Update: expo Mine-Art Holland en uitleg kostendeling gebruikskosten panden Quartier Geleen

Eerder schreven we dat Mine-Art Holland gedurende de maand april in Gravenstraat 8 exposeert. Een van de huidige 2 panden van Quartier Geleen. Momenteel overleggen we over de verdere samenwerking in de maanden mei en verder. Volg onze blog voor de actuele ontwikkelingen.

Wij zijn in april deze samenwerking gestart vanwege de combinatie Mine-Art Holland, Jaar van de Mijnen en onze waardering voor het werk van de stichting EXPO. 

Informatief over Gravenstraat 8 en kostendeling gebruikskosten panden Quartier Geleen. Als Quartier Geleen hebben we daarvoor een gebruikersovereenkomst gesloten met de eigenaar. Deze gebruikskosten willen en  moeten we opbrengen samen met de deelnemers, kunstenaars en exposanten. En ook niet meer dan dat. Dit betekent: we gaan en mogen op deze post niets extra’s verdienen.  Dat zou mbt andere bedrijven niet eerlijk zijn. We willen de accu van en de continue toeleiding naar de binnenstad zijn. Bezoekers en nieuwe bedrijvigheid (die onder normale huurregime daar gaan werken). Met de stichting EXPO hebben we afgesproken de kosten voor Gravenstraat 8 in ieder geval voor de maand april te delen. Dat doen wij graag als geste naar de organisatie en in het kader van het Jaar van de Mijnen.

De uitleg over de kostendeling gebruikskosten en daar niets op verdienen, geldt in principe voor alle panden die we gaan gebruiken.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s